Hét digitale web plansysteem voor je werkplaats

Plan-IT Werkplaats Web is een volledig cloudgebaseerd (SaaS) product dat de beste combinatie biedt van de werkplaatsplanner Plan-IT Werkplaats en de online planningsmodule Plan-IT Online. Alle werkplaatsafspraken worden weergegeven in één overzichtelijk scherm en het werkt in de browser. Je kunt eenvoudig het overzicht behouden in je werkplaats en eenvoudig afspraken aanpassen en verplaatsen, medewerkers wijzigen en de status in één oogopslag inzien. Je kunt afspraken flexibel beheren. 

  • Integratie werkt twee kanten op
  • Werkt in de browser
  • Gemakkelijke koppeling met DMS

Contact opnemen Brochure aanvragen

Plan-IT Werkplaats Web

HET DIGITALE PLANSYSTEEM VOOR JE WERKPLAATS

Gemakkelijk beheer met ons digitaal plansysteem 

Met Plan-IT Werkplaats Web heb je in de browser overzicht in hoeveel werk er de komende dagen en weken ingepland staat, hoeveel monteurs in de werkplaats beschikbaar zijn en waar nog ruimte is voor andere werkzaamheden. Er kan door meerdere gebruikers vanaf verschillende werkplekken tegelijkertijd worden gewerkt. Nieuwe klussen kunnen snel en met weinig handelingen worden ingepland. Indien nodig kunnen afspraken gemakkelijk verplaatst worden. Het voordeel van Plan-IT Werkplaats Web is dat het werkt in de browser, er is geen installatie vereist.   

  • Meerdere gebruikers kunnen tegelijkertijd werken 
  • Werkt in browser, geen installatie vereist (SaaS)

Afspraken maken via online planner 

Klanten kunnen via een online agenda, die in de website van je bedrijf kan worden geïntegreerd, inzage krijgen in de beschikbaarheid van de werkplaats. Ze kunnen zelf een afspraakverzoek indienen. Op de datum en tijd waarop de klant een afspraak(verzoek) maakt, wordt automatisch een reservering geplaatst. Zo voorkomen we dat een dubbele afspraak wordt gepland.  

Je kunt ervoor kiezen om een automatische bevestiging van de gemaakte afspraak per e-mail of SMS te sturen naar de klant.  

Ook de administratie van vervangend vervoer kan eenvoudig in Plan-IT Werkplaats Web worden bijgehouden. In één oogopslag kun je gemakkelijk zien welke voertuigen op welke dagen nog beschikbaar zijn.  

  • Voorkom dubbele afspraken 
  • Afspraakbevestiging per e-mail of SMS 
  • Gemakkelijk vervangend vervoer regelen 

Efficiënter werkproces voor je werkplaats 

Plan-IT Werkplaats Web integreert met bijna elk Dealer Management Systeem (DMS) om het werkproces efficiënter te maken. Plan-IT Werkplaats Web geeft alle relevante gegevens terug aan het DMS. De processtroom werkt op deze manier het beste omdat er slechts één informatiebron is: het DMS. De informatie wordt vanuit het DMS doorgegeven aan Plan-IT Werkplaats Web. Op deze manier kan Plan-IT Werkplaats Web de beschikbaarheid vinden. 

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl