Missie / Doel

Het belang van een efficiënte planning in de werkplaats onderkennen we allemaal, maar hoe bereiken we nou de optimale planning om efficiëntie, klanttevredenheid en klantenbinding te verhogen? Daar komt Plan-IT in beeld!

Het is onze missie om met onze softwareprogramma’s werkplaatsen de handvatten te geven om hun planning te optimaliseren, een beter overzicht te geven in de werkplaats en hun sales en aftersales te ondersteunen. Een betere planning betekent geen loze kwartiertjes meer, meer rust in de werkplaats, flexibeler acteren en daardoor ook meer tevreden klanten. Er kunnen meer uren verkocht worden, daardoor ook meer onderdelen en u maakt daarmee ook mee omzet.

Ons doel is dan ook hét plansysteem binnen de automotive te worden. We hebben de kennis, de ervaring, de klantgerichtheid en de drive.

Laat het plannen maar aan Plan-IT over!

Over Plan-IT

Al in 2000 is de allereerste versie van Plan-IT Werkplaats op de markt gebracht. Toen nog een eenvoudige, digitale weergave van het grote analoge planbord dat we in elke werkplaats wel hebben gezien vroeger. In de basis is Plan-IT Werkplaats nog steeds de digitale versie van dat planbord, maar door de jaren heen hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Betere weergave, meer features, meer koppelingen, meer mogelijkheden!

Met als aanvullende producten zoals Plan-IT Online op Tijd, Plan-IT Welkom en Plan-IT Proefrit, is Plan-IT uitgegroeid tot een veelomvattend programma met mogelijkheden om zowel de aftersales als de sales te ondersteunen met uitstekende planning.

Niet alleen op de Nederlandse markt is Plan-IT inmiddels uitgegroeid tot autoriteit in werkplaatsplanning, ook in België en Duitsland is de aanwezigheid zichtbaar. We streven er naar Plan-IT altijd up-to-date te houden en luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Onze communicatie met onze klanten hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan en zullen altijd meedenken naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden! Wij lossen tenslotte problemen op waar het autobedrijf tegenaan loopt.

Vacatures