Nieuws

Plan-IT systeem aan het werk vanuit de showroom

Nieuwe release: Plan-IT Werkplaats versie 7.191.2200 beschikbaar

10-01-2022

Vanaf 10 januari 2022 is er een nieuwe versie van Plan-IT Werkplaats beschikbaar.

De Update Procedure kunt u hier vinden.

Wanneer u de update gaat uitvoeren vanaf een versie ouder dan september 2021 (6.171.1964 of lager), volg dan deze update procedure. Lees deze eerst helemaal door voordat u begint met de update procedure.

Als u vragen heeft over de nieuwe release neem dan contact op met onze helpdesk via: contact@plan-it.nl of via 085-236 2500

Plan-IT Werkplaats versie 7.191.2200

DMS

  • Autoline VrijeDagen taak: Met 5de parameter kun je vrije dagen verwijderen aanzetten. (dit moet dan een 1 zijn, en dan worden de vrije dagen verwijderd die door Autoline zijn aangemaakt, en niet meer in Autoline staan.)
  • Extra check op Autoline_VrijeDagen taak dat het verwijderen van de vrije dagen ook alleen loopt als we vanuit Autoline Vrije dagen hebben doorgekregen. Zodat er niet onnodig vrije dagen verwijderd worden.
  • De beperking op de grootte van de Autoline koppeling .log bestanden is losgelaten. Dit bestand kan nu heel groot worden zodat je verder terug kunt kijken. Hou er wel rekening mee dat je deze niet te groot laat worden.
  • Extra check gemaakt bij het verwijderen van een xml uit de importlijst. Dat er ook daadwerkelijk een xml bestaat om te verwijderen.

Fix

  • Assist-IT link in de menubalk verwijst nu naar de juiste teamviewer (door onze nieuwe website werkte deze niet meer)
Terug naar het overzicht