Jouw mening telt!

Hoe tevreden ben je over ons? Wij zijn heel benieuwd hoe je onze producten en dienstverlening ervaart. Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Plan-IT Werkplaats aan het werk bij een autobedrijf

Vul uw gegevens in

Bedrijfsnaam

CarWise

"CarWise en Plan-IT werken al meer dan 10 jaar samen aan innovatieve oplossingen voor de automotive sector. Gedurende deze tijd hebben we voortdurend gestreefd naar manieren om autobedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkplaatsplanning en kostenbeheersing van het vervangend vervoer-wagenpark. Deze langdurige samenwerking heeft geleid tot een diep begrip van de behoeften en uitdagingen van de branche."

Volvo Nieuwenhuijse

"Wij werken graag met Plan-IT, omdat het ons heel erg veel overzicht geeft."

Wittebrug

"Plan-IT denkt graag mee in oplossingen als het gaat om automatisering in de werkplaatsen. Hierbij creëren zij tevens een goede online klantomgeving."

Frank Vaneman Automotive

"Door de samenwerking met Plan-IT slaagden wij erin de efficiency, productiviteit en medewerkers tevredenheid in één klap te verhogen."

Porsche Centrum Gelderland

"Plan-IT is eigenlijk de dagelijkse gang van zaken binnen onze werkplaats. Wij hebben meerdere systemen bekeken in het verleden, maar ik denk dat er geen beter systeem is."

Bluekens Volvo BV

"Samenwerken met Plan-IT is kiezen voor professionaliteit en klaar zijn voor de toekomst. Op elk moment de juiste ondersteuning!"

Gomes Noord-Holland

"Plan-IT is een uitermate mooi plansysteem, waar wij naar alle tevredenheid mee werken. Zij hebben veel parate kennis en kunnen snel problemen oplossen".

Auto Dekker

"Een advies voor collega-dealers, die nog met een planbord aan de muur werken: Stop daarmee. Plan IT is fijner, beter, professioneler, completer en de kans op fouten is heel veel minder. Dit komt je relatie met je klant alleen maar ten goede."

Conversion Crew

"Het team van Plan-IT werkt samen met ons aan een project bij Louwman BYD om hun planningssoftware voor proefritten te integreren met HubSpot, zodat dit niet alleen technisch goed zou werken maar ook in lijn met de bedrijfsprocessen ingericht in HubSpot. We hebben de snelheid, communicatie en kwaliteit van deze samenwerking als heel positief ervaren. Bedankt!"

Autobedrijf Van den Udenhout

"Plan-IT weet wat echte service is. De jongens zijn altijd vriendelijk, geen vraag is te gek en er wordt altijd meegedacht en afspraken worden nageleefd. Een echte verademing!"

Pouw Automotive

"Plan-IT geeft ons meer inzicht met minder werk".

Volvo Mobility Centre

"Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben. Door er gewoon mee te gaan werken ontdek je al gauw hoe makkelijk het eigenlijk is en dat de vele mogelijkheden simpel opgepakt kunnen worden. Volgens mijn overtuiging: gewoon doen!"

Mazda de Voorstad

"De service van Plan-IT is erg fijn en ook snel. Je ontvangt altijd goede hulp vanuit de helpdesk bij eventuele vragen en zaken worden snel opgelost. Wat ons betreft top!"

Wensink Automotive

"Plan-IT gaat verder dan slechts het plannen van afspraken. Wij hebben er alle vertrouwen in, dat met behulp van Plan-IT onze diverse aftersales afdelingen alsmede ons Customer Service Center op een efficiënte wijze meer traffic in de diverse werkplaatsen zullen genereren. Iedereen binnen Wensink kan rekenen op de steun van de volledige directie”

Van Mossel

"Aangezien Plan-IT koppelingen heeft met alle DMS-systemen en óók buiten Nederland zijn producten en diensten aanbiedt, is Plan-IT voor Van Mossel de aangewezen partner.”

Hedin Automotive

"Soms lijkt het wel alsof we een streepje voor hebben, maar klaarblijkelijk is dat de standaard werkwijze van Plan-IT."

Century Autogroep

"Zelfs onze mensen van het magazijn maken gebruik van Plan-IT. Plan-IT Werkplaats helpt je om de afspraken in de werkplaats strakker en effectiever te plannen, zodat je meer rendement haalt uit de werkplaatsomzet. En om de kosten hoef je het helemaal niet te laten, aangezien Plan-IT zich terugverdient binnen een jaar."

Auto Smeeing

"We hebben weer overzicht van de werkplaatsplanning. We zien weer wat er gebeurt en daarnaast is Plan-IT zo makkelijk in gebruik, dat iedereen er weer volop mee aan de slag is gegaan. We beschikken nu over een goede planning."

ONZE PARTNERS

Vinacles
RDC
Carloop
Auto Sociaal
Care-Mail
UNameIT
Carmen Automotive
CarQall
Claire Automotive
Direct Access
Websolve
Webstore
Web1on1
Syntec
LEF
ICT Waarborg
Vibber
CarWise
Conversion Crew
Thinking Dutch