Plan-IT
Stories

Pouw Automotive

Pouw Automotive

Binnen de PON-organisatie is men bezig met de migratie naar een nieuw Dealer Management Systeem (DMS), te weten Autoline van Keyloop.

Plan-IT kent al geruime tijd een goed werkende koppeling met Autoline. Dit is dan ook de aanleiding voor bijvoorbeeld Pouw Automotive, om ná de migratie met Plan-IT te blijven werken.

Plan-IT heeft Pouw Automotive reeds vóór de overgang naar Autoline begeleid en een groot aantal taken uitgevoerd om een soepele overgang te garanderen.

Nico de Haan, directeur Aftersales van Pouw Automotive:

“De overgang naar Autoline heeft een grote impact op de organisatie, terwijl de planning via Plan-IT nog steeds vertrouwd overkomt. Hierdoor is de acceptatie van het nieuwe DMS eenvoudiger. Het aftersalesproces kon eigenlijk gewoon doorgaan dankzij Plan-IT.

Hulp en meedenken vanuit Plan-IT ten tijde van de migratie was ruim voldoende, functioneel en flexibel. Er werd optimaal op onze wensen ingespeeld.”

Plan-IT in combinatie met Autoline biedt een nog betere koppeling dan het voorgaande DMS.
De verbetering, en daardoor het efficiënter maken van de koppeling, heeft een continue aandacht van zowel de makers van Plan-IT als van Keyloop/Autoline.

“Plan-IT wordt na de migratie nog beter beoordeeld, omdat met name de statussen van de klok ook automatisch worden bijgewerkt. Dit geeft ons meer inzicht met minder werk, dat is erg prettig in de veranderingsfase zoals Autoline die met zich meeneemt.”

Terug naar Plan-IT Stories