Plan-IT
Stories

Hedin Automotive

Hedin Automotive

Giovanni Vergucht: "Ik heb reeds geruime tijd ervaring opgedaan met Plan-IT bij mijn vorige werkgever. Toen ik daarna in 2017 in dienst trad bij Hedin Automotive, kwam ik er al snel achter, dat het naverkoop proces effectiever en efficiënter kon met behulp van Plan-IT.

Het team van Plan-IT heeft ons dan ook altijd goed bijgestaan en de implementatie verliep uiterst vlot. Ná deze implementatie kwamen wij met ideeën die direct werden opgepakt en doorontwikkeld in Plan-IT.

Daarnaast kunnen wij te allen tijde een beroep doen op hun helpdesk, die ons dan ook zeer vakkundig en vooral snel helpt. Soms lijkt het wel alsof we een streepje voor hebben, maar klaarblijkelijk is dat de standaard werkwijze van Plan-IT. 

Door de efficiency die wij met Plan-IT kunnen bewerkstelligen en een deskundige helpdesk maakt het plaatje voor ons als Hedin dan ook compleet. Plan-IT heeft ons geholpen om de naverkoop beter op orde te krijgen, waardoor eveneens onze klanten van mee profiteren. Onze klanttevredenheid is door het gebruik van Plan-IT nog beter geworden."

Terug naar Plan-IT Stories