Plan-IT
Stories

Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout

De sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats. Ron Brink en Björn Smeets vertellen over de voordelen die zij met Plan-IT ervaren bij Van den Udenhout.

Ron Brink: “Wij zijn autobedrijf van de Udenhout. We zijn hier op de locatie in Eindhoven. We zijn dealer van de merken Volkswagen en Audi op deze locatie en daarnaast hebben we natuurlijk service voor die genoemde merken waar we onderhoud en reparatie aan uitvoeren." 

"Plan-IT is voor ons de partner waarmee we de planning voor onze werkplaats verzorgen. Plan-IT zorgt met name dat we een goed overzicht hebben in wat er op ons af komt en dat we in staat zijn om de juiste klus bij de juiste monteur te plannen, zodat we alle capaciteit van mensen en middelen op de juiste manier gewoon in kunnen zetten." 

Björn Smeets: “De voordelen van Plan-IT voor mij als serviceadviseur zijn, dat we specifieke werkzaamheden bij specifieke monteurs kunnen plannen, dus qua kleur zien we dan ook de degradatie van de werkzaamheden en vervangend vervoer is meteen zichtbaar. Alles is meteen duidelijk. Daarnaast is de communicatie met Plan-IT heel erg makkelijk. Het is een eenvoudig programma wat iedereen meteen duidelijk is en gewoon heel erg overzichtelijk." 

Ron Brink: “Plan-IT heeft echt een prima helpdesk wanneer we toch iets hebben waar we in de praktijk tegen aanlopen. Soms zijn er nieuwe dingen die bij een update zijn die we toch niet helemaal goed begrepen hebben, maar waarna we dan echt gewoon prima contact hebben met de helpdesk en goed en snel geholpen worden." 

"Wat ik een heel groot voordeel van Plan-IT vindt, is dat zij blijven ontwikkelen en luisteren naar de markt. Waar heeft de markt behoefte aan en proberen dat dan ook te vertalen naar mooie praktische oplossingen voor de gebruiker." 

Ellen Ojevaar: "Wij maken nu een aantal jaar intensief gebruik van het Plan-IT plansysteem op onze vestigingen. De software is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en wij werken dan ook met volle tevredenheid met deze software. Als beheerder van Plan-IT werk ik op regelmatige basis samen met de Supportdesk en ik ben zeer te spreken over de wijze waarop ik altijd wordt geholpen. Plan-IT weet wat echte service is. De jongens zijn altijd vriendelijk, geen vraag is te gek en er wordt altijd meegedacht en afspraken worden nageleefd. Een echte verademing!"

Meer weten over onze diensten?
Neem contact met ons op.

Terug naar Plan-IT Stories