De onmisbare werkplaatsplanner

voor iedere werkplaats

Als auto- dealerbedrijf is het noodzakelijk om je werkplaatsafspraken handig in één planbord weer te geven. Afspraken plannen en aanpassen, verplaatsen of de monteur wijzigen. Zo zie je in één oogopslag de status van elke afspraak. Dit zorgt voor flexibiliteit, overzicht en optimaal gebruik van werktijd. Verloren kwartiertjes en dubbele boekingen behoren vanaf nu tot het verleden.

Verhoogt klanttevredenheid
Geroemde helpdesk
Koppelt met vrijwel elk DMS
Marktleider in werkplaatsplanning

Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Bedrijfsnaam

Bedankt voor het invullen.
Je gegevens zijn verzonden!

Garage planner

de sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats

Door gebruik te maken van Plan-IT zul je dus nooit meer problemen hebben met de garage planning. In één oogopslag behoud je het overzicht. Ook jouw klanten worden direct geholpen via de e-mail en sms-module. Deze brengt je klanten op de hoogte, direct vanuit het werkplaatssysteem. Bovendien wordt het vervangend vervoer via Plan-IT georganiseerd. Dit alles om de klantervaring met jouw werkplaats soepeler te laten verlopen. Dit heeft natuurlijk een positief effect op je klanttevredenheid!

Plan-IT Werkplaats op het scherm

Koppeling met vrijwel elk DMS

Door te koppelen met een DMS verzorg je een nog eenvoudigere workflow. Je documenten worden eenvoudig weggeschreven op de juiste locatie. Dit in combinatie met een uitgebreid partnernetwerk verzorgen we nog extra mogelijkheden op het gebied van ontwerp en implementatie.

Lees hier meer over Plan-IT Werkplaats

1
2
3
4

De voordelen van

Plan-IT Werkplaats

Het mag duidelijk zijn dat Plan-IT je voordelen biedt als garagehouder. Zo heb je met Plan-IT:

Lees meer over Plan-IT Werkplaats

  • Altijd overzicht in de werkplaatsplanning
  • Flexibiliteit in het beheren van de afspraken
  • Inclusief afspraakbevestiging via e-mail & SMS
  • Vervangend vervoer module mogelijk
  • Koppelt met vrijwel elk DMS

Plan-IT iets voor jou?

Neem contact met ons op

Je bent op zoek naar een werkplaatsplanner of wil er graag meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je alle benodigde informatie en doen je ook graag een voorstel om Plan-IT bij jou te implementeren.

Lees hier meer over Plan-IT Werkplaats

Werkplaatsplanner van Plan-IT op scherm in de showroom

Andere diensten van Plan-IT

Plan-IT Online

Plan-IT Online is een online planner (kalender) die we makkelijk integreren in uw website. De planmodule laat per dag de beschikbaarheid in uw werkplaats zien. De beschikbaarheid kunt u van te voren instellen. Maakt u ook gebruik van Plan-IT Werkplaats? Dan kunnen we dit automatisch instellen en ziet uw klant direct de actuele beschikbaarheid. 

Plan-IT Welkom

Plan-IT Welkom is de perfecte aanvulling op uw klantgerichte aftersalesproces. Met een persoonlijke boodschap bij binnenkomst voelen klanten zich welkom in uw werkplaats. Het is mogelijk om afspraken en de status van de werkzaamheden te zien. Plan-IT Welkom is volledig naar eigen wens in te richten. Om het in te kunnen zetten in uw werkplaats, heeft u Plan-IT Online, Plan-IT Werkplaats en onze CRM API nodig.  

Plan-IT Proefrit

Het komt waarschijnlijk nooit voor dat u een auto verkoopt zonder dat de klant een proefrit gemaakt heeft. Belangrijk dus, om alle proefritten overzichtelijk te hebben. Met de online proefrit planner van Plan-IT behoudt u dit overzicht. Klanten teleurstellen is verleden tijd: u ziet eenvoudig welke auto’s wanneer beschikbaar zijn.

Plan-IT Werkplaats Web

Plan-IT Werkplaats Web is een digitaal plansysteem, essentieel voor uw werkplaats. Alle werkplaatsafspraken worden weergegeven in één overzichtelijk scherm en werkt in de browser. U kunt eenvoudig het overzicht behouden in uw werkplaats en eenvoudig afspraken aanpassen en verplaatsen, medewerkers wijzigen en de status in één oogopslag inzien. U kunt afspraken flexibel beheren.