Nieuws

Plan-IT op Automechanika Birmingham, groot succes

Succesvolle editie Automechanika Birmingham

09-08-2022

Na meerdere succesvolle edities in Frankfurt, stond het Plan-IT team dit jaar weer op de Automechanika Birmingham 2022 tijdens het UK Garage & Bodyshop Event! Deze vond plaats op 8 en 9 juni 2022.

De Automechanika is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de automotive industrie en bovendien het grootste automotive evenement in het Verenigd Koninkrijk. 

Leon Wonnink (Sales Manager Plan-IT): "In het buitenland hebben we onlangs grote stappen gemaakt en zijn wij buiten de Europese grenzen getreden, maar wij zijn voortdurend op zoek naar business partners in andere landen en/of regio’s. Deze beurs was weer een uitgelezen mogelijkheid om onze Plan-IT product portfolio zichtbaar te maken en met internationale (potentiële) relaties in contact te komen.

De eerste contacten zijn gelegd met diverse potentiële partners uit diverse landen. Daardoor hebben wij besloten om naast de Automechanika Frankfurt in september dit jaar, ons volgend jaar opnieuw te presenteren op de Automechanika in Birmingham."

Terug naar het overzicht