Nieuws

Plan-IT sluit Stern en Hedin aan op OAB van Daimler

12-03-2021

Met Plan-IT hebben wij wéér twee Mercedes-Benz dealers, Stern en Hedin (België), aan mogen sluiten op het door Daimler ontwikkelde platform van Online Appointment Booking (OAB).

Sinds mei 2019 is Plan-IT door Daimler AG gecertificeerd om te koppelen met de systemen van Daimler/Mercedes-Benz. Deze koppeling zorgt voor een naadloze verbinding met het door Daimler AG Systems ontwikkelde Online Appointment Booking (online afspraken), waardoor het plannen nog efficiënter werkt voor de berijder. Iets om trots op te zijn, want Plan-IT is de eerste in de Benelux die deze certificering heeft behaald.

Sinds onze certificering hebben wij al 80% van alle Mercedes-Benz dealers aangesloten op het OAB platform van Daimler. Deze certificering houdt o.a. in dat we met Plan-IT communiceren met hun OAB én Mercedes Me systeem, zodat werkplaatsafspraken nog efficiënter worden gepland.

Hedin Automotive

Met 16 filialen is Hedin Automotive de grootste dealergroep van Mercedes-Benz in België.
Hedin Automotive maakt deel uit van een Zweeds familiebedrijf, Hedin BIL, maar is een op en top Vlaamse speler.

Hedin Bil AB dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden, heeft in de jaren die volgden een gestage groei doorgemaakt, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn. In oktober 2017 is daar ook de overname van Mercedes-Benz Gent en overige filialen bij gekomen.

Terug naar het overzicht