Nieuws

Plan-IT op Automechanika Birmingham 2023

Plan-IT op Automechanika Birmingham 2023

27-03-2023

Na meerdere succesvolle edities in Frankfurt, staat het team van Plan-IT International B.V. uit Venray dit jaar voor de 3de keer op de Automechanika Birmingham 2023. Deze vindt plaats op 6, 7 en 8 juni 2023. Wij zijn hier samen met onze partner Vinacles te vinden.

Automechanika is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de automotive industrie en tevens het grootste automotive evenement in het Verenigd Koninkrijk.  Ervaar innovaties van internationale hoofdrolspelers en leer meer over nieuwe technologieën en trends. Als geen andere beurs vertegenwoordigt het de volledige waardeketen van de automotive aftermarket.

In het buitenland hebben we grote stappen gemaakt en zijn wij buiten de Europese grenzen getreden. Daarnaast wij zijn voortdurend op zoek naar business partners in andere landen en/of regio’s. Automechanika Birmingham is een uitgelezen kans om Plan-IT ook in het Verenigd Koninkrijk zichtbaar te maken en met internationale (potentiële) relaties in contact te komen.

Je bent van harte welkom op onze stand K110 in hal 20.

Registreer hier je gratis ticket en bezoek ons op de Automechanika Birmingham.

Vinacles en Plan-IT International - GMS 2Drive

Het totaal vernieuwde 2Drive is een volledige cloudbased oplossing, die de nieuwe standaard zet in de markt voor Garage Management Systemen (GMS).

Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. 2Drive is modulair opgebouwd en daardoor geschikt voor de hele mobiliteitsbranche. Door de modulaire opbouw is de applicatie zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web. Volledig cloudbased, modern in functionaliteit en look & feel.

Terug naar het overzicht