Nieuws

Julian Hendriks van Plan-IT International bij de voedselbank Limburg-Noord

Plan-IT International bij voedselbank Limburg-Noord

17-02-2023

Deze week zijn wij langsgegaan bij de Voedselbank Limburg-Noord om een donatie in de vorm van producten te doen.

Julian Hendriks: “Vorig jaar december hebben wij ervoor gekozen om onze jaarlijkse traditie te veranderen. In plaats van het verrassen van onze gewaardeerde klanten met een kerststol van Bakkerij Maison Lambi, hebben wij ervoor gekozen om het geld van deze jaarlijkse traditie dit jaar in de vorm van goederen te doneren aan de voedselbank."

In samenwerking met zowel de Voedselbank Limburg-Noord en PLUS Guido van Dijck hebben wij een mooi aantal producten geselecteerd die de voedselbank normaal gesproken maar weinig binnen krijgt.

De Voedselbank Limburg-Noord voor de gemeentes Venray, Horst, Gennep en Bergen heeft momenteel te maken met een stijging van ontvangers en heeft het om die reden moeilijker dan normaal om in de behoefte te kunnen voorzien.

"Op dit moment zorgen zij voor maar liefst 200 voedselpakketten per week en daar dragen wij graag ons steentje in bij. Wij hopen dat ons initiatief gevolgd wordt door anderen en dat de voedselbank, maar ook andere instellingen, meer aandacht krijgen.”

Terug naar het overzicht