Nieuws

Plan-IT en PitCrew gaan samenwerken op het gebied van onderhoud sturing

Plan-IT en PitCrew gaan samenwerken

28-12-2021

Plan-IT en PitCrew gaan samenwerken op het gebied van onderhoud sturing. Vanuit een aantal leasemaatschappijen is de vraag neergelegd om een systeem te ontwikkelen, waarmee zij het onderhoud van de leaseauto kunnen gaan sturen naar aangesloten partners. 

De opdracht is verworven door PitCrew (o.a. bekend van ROB Net) en aangezien het onderhoud goed gepland diende te worden, kwamen zij al snel uit bij Plan-IT, marktleider in onderhoudsplanning.

Door de flexibiliteit van de Plan-IT modules kon al snel een koppeling worden gerealiseerd om aan te sluiten op het platform van PitCrew.

Dit heeft geresulteerd in de eerste leasemaatschappijen die met dit nieuwe gezamenlijke product aan de slag gaan in het eerste kwartaal van 2022.

Deze koppeling zorgt ervoor dat de leaserijder eenvoudig een onderhoudsafspraak kan inplannen in een eigen omgeving en voor de leasemaatschappij verloopt alles soepel.

Met dit soort samenwerkingsverbanden en een continue doorontwikkeling van onze producten ziet men bij Plan-IT International ruimte voor verdere groei.

Leon Wonnink van Plan-IT International:
“Vroeger leerden we bij het vak commerciële economie over de 4P’s.
Hier hebben we nu een eigen draai aan gegeven, namelijk

  1. Plan-IT
  2. PitCrew
  3. Participatie
  4. Planmodule

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met PitCrew en zeker op andere gebieden liggen nog voldoende mogelijkheden om deze samenwerking te intensiveren.”

Terug naar het overzicht