Nieuws

Plan-IT en iGarage werken samen naar een efficiënt sales- en aftersalesproces

Plan-IT en iGarage werken samen naar een efficiënt sales- en aftersalesproces

06-06-2023

Plan-IT en iGarage lanceren de integratie van de geavanceerde Plan-IT werkplaatsplanning met de iGarage App, om het planproces binnen autobedrijven verder te digitaliseren en optimaliseren.

Door toenemende druk op werkplaatsen en hun recepties is het van groot belang om dit proces verder te digitaliseren en optimaliseren. Met deze koppeling realiseren beide bedrijven de sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats.

Plan-IT is al meer dan 25 jaar marktleider in werkplaatsplanning, geschikt voor kleine tot grote autobedrijven en iGarage is met meer dan 130.000 App gebruikers een bewezen oplossing voor klantcommunicatie.

Met de koppeling tussen Plan-IT en de iGarage App heeft de consument direct inzicht in de beschikbaarheid van de werkplaats. De consument krijgt direct inzicht in de beschikbaarheid van de werkplaats en kan een geschikt moment kiezen voor een afspraak, zonder dat de receptie hier tussen hoeft te komen. Dit verhoogt de efficiëntie van het sales- en aftersalesproces en bespaart kostbare tijd van de receptionist.

Wil je meer weten over deze efficiënte oplossing voor de werkplaatsplanning neem dan contact op met Leon Wonnink (leonwonnink@plan-it.nl) of Orjan Frikkee (orjan@igarage.nl)

Terug naar het overzicht