Nieuws

Plan-IT als gecertificeerd partner van Keyloop

24-12-2020

Plan-IT is vanaf heden officieel gecertificeerde partner van het internationale Partner Programma van Keyloop.

API Integratie

Door de certificering bij Keyloop kunnen wij nu naast alle Autoline gebruikers óók de EVA relaties deze koppeling aanbieden via Keyloop. Met de API koppeling tussen Plan-IT en het Keyloop DMS gaan we gezamenlijk voor de beste gebruikerservaring.

Door de API integratie vindt er een naadloze, realtime koppeling plaats tussen Plan-IT en het Keyloop DMS. Aanpassingen op de DMS werkorder worden automatisch aangepast in Plan-IT en het wijzigen van de geplande datum en tijd in Plan-IT wordt ook automatisch aangepast in het DMS. Dit geldt zowel voor het DMS Autoline als EVA.

Door de combinatie van Plan-IT Werkplaats en Plan-IT Online zijn Autoline én EVA gebruikers voorzien van dé optimale werkplaatsplanning.

“Vanuit klanten krijgen wij vaker te horen dat zij hun online module regelmatig dienen aan te passen aan de werkelijke bezetting, maar dan met de hand. Dat is niet meer van deze tijd. Door Plan-IT Online eenmaal in te stellen, geven wij de werkelijke bezetting online weer”, aldus Leon Wonnink.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl