Nieuws

Logo 2Drive van Vinacles

Vinacles en Plan-IT International gaan strategisch samenwerken in het nieuwe GMS 2Drive

08-04-2021

Vinacles, voorheen MivarGroup, lanceert in de komende weken de volgende generatie van haar Garage Management Systeem 2Drive. Hierin is de nieuwste planningstool Plan-IT Werkplaats Web van Plan-IT International geïntegreerd.

Het totaal vernieuwde 2Drive is een volledige cloudbased oplossing, die de nieuwe standaard zet in de markt voor Garage Management Systemen.

Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. 2Drive is modulair opgebouwd en daardoor geschikt voor de hele mobiliteitsbranche. Door de modulaire opbouw is de applicatie zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web. Volledig cloudbased, modern in functionaliteit en look & feel.

Zowel Vinacles als ook Plan-IT International hebben internationale ambities. Het product is meertalig opgebouwd en wordt, zoals men ook bij andere Plan-IT producten gewend is, voorzien van de gewenste taal.

De integratie van de producten komt voort uit de gedeelde visie van beide ondernemingen waarbij internationalisatie een grote rol speelt. Het zijn niet enkel de dealerbedrijven, maar ook steeds meer garagebedrijven die, al dan niet binnen een formule verenigd, actief zijn of worden in de Europese markt. Daarbij komt ook steeds duidelijker naar voren, dat binnen Europa voor veel garagebedrijven nog een grote slag te maken is op het gebied van digitalisering en het gebruik van internet.

Vinacles is gevestigd aan de Buskesdries 9 te Andelst en is als softwareleverancier continu bezig met het ontwikkelen van (web)applicaties ten behoeve van de internationale mobiliteitsbranche. Naast 2Drive ook uitgever van 2Quote en 2Check en datadiensten. Voor nadere informatie, stuur uw reactie naar info@vinacles.com.

Plan-IT International B.V. is gevestigd aan het Keizersveld 25 te Venray en is als ICT-onderneming volledig gefocust op het ontwikkelen, leveren en beheren van oplossingen voor planningsvraagstukken binnen de internationale markt van retail automotive bedrijven. In deze sector is zij actief in sedert 2000 en ondersteunt ze haar klanten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor nadere informatie, stuur uw reactie naar contact@plan-it.nl.

Terug naar het overzicht