Nieuws

Leon Wonnink in de podcast van DCDW met Paul de Vries

Leon Wonnink namens Plan-IT in podcast DCDW met Paul de Vries

14-03-2023

Leon Wonnink was voor de 2de keer te gast bij de podcast met Paul de Vries van DCDW. Ditmaal lag de focus op partnerships. Benieuwd naar de volledige podcast? 

Benieuwd naar de podcast? beluister hem dan hier

De evolutie van server naar web variant

Plan-IT houdt zich bezig met de planningsmodule voor de werkplaats. Twee jaar geleden lag de focus meer op de server alleen. Plan-IT heeft inmiddels al ongeveer 60% van alle merkdealers in Nederland in hun klantenbestand. De grotere partijen daaruit waren tevreden met de server, maar hadden ook behoefte aan onderhoud van de servers. Dat heeft ernaar toe geleid dat Plan-IT is gaan werken aan een web variant. Dat heeft ervoor gezorgd dat de klant met internetverbinding zelf kan inloggen op de werkplaatsplanner. Klanten kunnen dus een afspraak boeken bij de organisatie en die wordt intern bij de juiste afdeling op de juiste datum met de juiste tijdstip geregeld. De klant krijgt vervolgens een afspraakbevestiging per mail, whatsapp of sms en noem maar op.

 

Zaken doen met Plan-IT

Meestal komen de partijen bij Plan-IT en geven ze aan dat ze willen koppelen omdat hun diensten of service gebaseerd is op een andere specialiteit. Door middel van een systeem wordt data open gesteld over de planmodules. Indien er een opdracht binnen komt voor een dienst krijgt de opdrachtgever een lijst met bedrijven. Via het lijstje kan de opdrachtgever doorverbinden naar de module per bedrijf, met een overzicht van beschikbare ruimte.

 

Slot

Indien er interesse is in meer gegevens of een gesprek met van Leon Wonnink wil, kan dat via LinkedIn of rechtstreeks bellen. Leon heeft vaak een volle agenda, maar hij maakt graag ruimte. Dit was het voor vandaag, natuurlijk hebben wij volgende week weer een nieuwe podcast met dezelfde missie, samen de online automotive beter maken.

Terug naar het overzicht