Nieuws

Kom moeiteloos de bandenwissel door met Plan-IT

12-02-2021

Word je ook al nerveus wanneer de bandenwisselperiode er aan komt? Veel druk op de telefoon en een overvolle werkplaats, weinig tijd voor andere type afspraken en een planning waar je maar moeilijk het overzicht houdt. Het lijkt een noodzakelijk kwaad, maar dat hoeft niet!

Plan-IT Werkplaats in combinatie met Plan-IT Online zorgt ervoor dat je deze periode zonder problemen tegemoet kunt zien.

Met een juist ingerichte Plan-IT Werkplaatsmodule biedt je jouw klanten de kans om zelf hun bandenwissel te plannen. Op basis van de beschikbare ruimte in de planning bepaalt de klant, zonder tussenkomst van eigen personeel, een datum en tijd om de bandenwissel uit te voeren.

Hoe werkt dit dan?

Door de toepassing van de laatste technologieën is Plan-IT in staat om je nog meer van dienst te zijn.

De klant dient een planverzoek in, welke vervolgens “vol automatisch” als reservering in jouw Plan-IT Werkplaats verschijnt. Daarmee wordt ook “vol automatisch” de beschikbare capaciteit aangepast, zodat dubbele afspraken voorkomen worden. Vooral in de weekenden heb je daarmee een extra receptie medewerker beschikbaar, zonder dat deze op de loonlijst staat en blijf je toch de baas over jouw eigen planning.

Geen druk op de telefoon meer, klanten hoeven niet meer teruggebeld te worden en de planning blijft overzichtelijk. Je kunt zelfs proactief een e-mail sturen naar jouw klanten met een link naar de online planmodule. Zo motiveer je klanten om de afspraak online te maken en houd je rust, met name bij de werkplaats receptie!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl