Nieuws

Logo CarWise

Een decennium van samenwerking

06-11-2023

CarWise en Plan-IT werken al meer dan 10 jaar samen aan innovatieve oplossingen voor de automotive sector. Gedurende deze tijd hebben ze voortdurend gestreefd naar manieren om autobedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkplaatsplanning en kostenbeheersing van het vervangend vervoer-wagenpark. Deze langdurige samenwerking heeft geleid tot een diep begrip van de behoeften en uitdagingen van de branche.

De Nieuwe Koppeling: Compact en supersnel!

Recent hebben CarWise en Plan-IT een gloednieuwe koppeling ontwikkeld die nu beschikbaar is voor klanten. Met deze koppeling wordt het mogelijk om uw vervangend vervoer in RentWise perfect af te stemmen op de Plan-IT werkplaatsplanning. Dit betekent dat uw klanten nooit meer hoeven te wachten op hun vervangende voertuigen en dat uw werkplaatsplanning altijd in topvorm is. De nieuwe API-koppeling is compact en supersnel. Oftewel “Lean and Mean”.

De reeds bekende (uitgebreidere) koppeling blijft ook bestaan.

De Voordelen van de nieuwe koppeling:

 

  1. Werkplaatsreceptie Efficiëntie: Met de CarWise en Plan-IT koppeling kunt u eenvoudig vervangend vervoer plannen en coördineren met uw werkplaatsplanning. Dit betekent kortere wachttijden voor uw klanten en een vlottere doorstroom van voertuigen in uw werkplaats.

 

  1. Kostenbeheersing: U heeft volledige controle over uw wagenparkkosten. De koppeling stelt u in staat om de beschikbaarheid en inzet van vervangende voertuigen te optimaliseren, waardoor u geld bespaart en de efficiëntie van uw wagenparkbeheer verbetert.

 

  1. Verbeterde Klanttevredenheid: Tevreden klanten zijn loyale klanten. Met de naadloze koppeling tussen CarWise en Plan-IT kunt u uw klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden, wat resulteert in positieve beoordelingen en mond-tot-mondreclame.

 

  1. Toekomstbestendigheid: CarWise en Plan-IT blijven innoveren om ervoor te zorgen dat hun oplossingen altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector. Met deze samenwerking bent u klaar voor de toekomst.

 

Klaar om te Profiteren?

Als autobedrijf wilt u de concurrentie voorblijven en uw dienstverlening naar een hoger niveau tillen. De samenwerking tussen CarWise en Plan-IT biedt u de tools die u nodig heeft om dit te bereiken. Neem vandaag nog contact op met CarWise en Plan-IT om te ontdekken hoe deze koppeling de kostenbeheersing van uw wagenpark en werkplaatsplanning kan verbeteren.

 

CarWise en Plan-IT – Gekoppeld voor u!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl