Nieuws

Logo CarWise

Een decennium van samenwerking

06-11-2023

CarWise en Plan-IT werken al meer dan 10 jaar samen aan innovatieve oplossingen voor de automotive sector. Gedurende deze tijd hebben ze voortdurend gestreefd naar manieren om autobedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun werkplaatsplanning en kostenbeheersing van het vervangend vervoer-wagenpark. Deze langdurige samenwerking heeft geleid tot een diep begrip van de behoeften en uitdagingen van de branche.

De Nieuwe Koppeling: Compact en supersnel!

Recent hebben CarWise en Plan-IT een gloednieuwe koppeling ontwikkeld die nu beschikbaar is voor klanten. Met deze koppeling wordt het mogelijk om vervangend vervoer in RentWise perfect af te stemmen op de Plan-IT werkplaatsplanning. Dit betekent dat je klanten nooit meer hoeven te wachten op hun vervangende voertuigen en dat je werkplaatsplanning altijd in topvorm is. De nieuwe API-koppeling is compact en supersnel. Oftewel “Lean and Mean”.

De reeds bekende (uitgebreidere) koppeling blijft ook bestaan.

De Voordelen van de nieuwe koppeling:

 

  1. Werkplaatsreceptie Efficiëntie: Met de CarWise en Plan-IT koppeling kun je eenvoudig vervangend vervoer plannen en coördineren met je werkplaatsplanning. Dit betekent kortere wachttijden voor je klanten en een vlottere doorstroom van voertuigen in je werkplaats.

 

  1. Kostenbeheersing: Je hebt volledige controle over je wagenparkkosten. De koppeling stelt je in staat om de beschikbaarheid en inzet van vervangende voertuigen te optimaliseren, waardoor je geld bespaart en de efficiëntie van je wagenparkbeheer verbetert.

 

  1. Verbeterde Klanttevredenheid: Tevreden klanten zijn loyale klanten. Met de naadloze koppeling tussen CarWise en Plan-IT kun je, je klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden, wat resulteert in positieve beoordelingen en mond-tot-mondreclame.

 

  1. Toekomstbestendigheid: CarWise en Plan-IT blijven innoveren om ervoor te zorgen dat hun oplossingen altijd up-to-date zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector. Met deze samenwerking ben je klaar voor de toekomst.

 

Klaar om te Profiteren?

Als autobedrijf wil je de concurrentie voorblijven en je dienstverlening naar een hoger niveau tillen. De samenwerking tussen CarWise en Plan-IT biedt je de tools die je nodig hebt om dit te bereiken. Neem vandaag nog contact op met CarWise en Plan-IT om te ontdekken hoe deze koppeling de kostenbeheersing van je wagenpark en werkplaatsplanning kan verbeteren.

 

CarWise en Plan-IT – Gekoppeld voor jou!

Terug naar het overzicht