Nieuws

E-bikes als vervangend vervoer | Plan-IT en Movelo slaan de handen ineen

09-02-2023

Movelo & Plan-IT zijn een samenwerking aangegaan om werkplaatsplanningen en het aanbieden van e-bikes als vervangend vervoer te vereenvoudigen.

De koppeling maakt het mogelijk om bij het inplannen van een werkplaatsafspraak te kiezen voor een e-bike als vervangend vervoer. Vervolgens wordt er een persoonsgebonden reservering geplaatst in de Movelo App waarmee de klant gegarandeerd een e-bike ter beschikking heeft en deze gemakkelijk kan openen en sluiten. Door deze integratie wordt het aanbieden van duurzaam en plezierig vervangend vervoer een fluitje van een cent! Zo kan de werkplaats zich bezighouden met de dingen die ertoe doen en kan de klant gemakkelijk gebruik maken van een mooie e-bike. Dit alles zonder manuele handelingen, sleutelbeheer, gebruikersovereenkomst (beschikbaar in de applicatie) of omkijken naar beschikbaarheid of het onderhoud van de fietsen. Jouw dealer locatie als innovatieve mobiliteitsaanbieder.

Over Movelo

Movelo biedt een all-in zakelijke e-bike oplossing met hoogwaardige e-bikes, oplaad en parkeeroplossingen en een deelsysteem met applicatie. Ze ontzorgen bedrijven door een hoog servicelevel te bieden waarbij de fietsen inclusief preventief onderhoud, reparaties en verzekering worden geleverd. Sinds haar oprichting in 2005 is Movelo uitgegroeid tot dé aanbieder van zakelijke e-bikes.

Over Plan-IT

Plan-IT is al meer dan 25 jaar marktleider in werkplaatsplanning. De werkplaatsplanner is geschikt voor kleine tot grote bedrijven, meertalig, te koppelen aan vrijwel elk DMS en de sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats. Ze bieden daarnaast verschillende producten voor een efficiënt sales- en aftersalesproces. Plan-IT maakt plannen kinderlijk eenvoudig!

Terug naar het overzicht