Nieuws

Autohuis Bouwsema bv aangesloten op Plan-IT

21-12-2020

Nu ook Volvo Bouwsema is aangesloten op Plan-IT, zijn hiermee alle Volvo-dealers in Nederland aangesloten bij Plan-IT. Een mooie prestatie.

AUTOHUIS BOUWSEMA BV

Autohuis Bouwsema bv is sinds 1987 de Volvo-dealer voor Noord- en Oost Groningen met vestigingen in Delfzijl en Veendam. In deze tijd van louter grote dealergroepen hebben zij zich weten te handhaven door zich te onderscheiden van deze grote dealers. Middels een platte organisatie en daardoor korte lijnen proberen zij een persoonlijke benadering te bewerkstelligen om daarmee HET aanspreekpunt voor de Volvo-rijder in hun regio te zijn of te worden. Je kunt bij hen terecht voor nieuwe auto's, occasions in een breed prijzenscala, alle financiële diensten en het totale aftersalespakket.

Plan-IT

Een goede planning is onmisbaar binnen de werkplaats. Efficiëntere planning leidt - naast een betere werkplaatsbezetting - ook tot een hogere klanttevredenheid, wat essentieel is binnen de aftersales. Om in dit proces te ondersteunen is Plan-IT ontwikkeld. Op de dag van vandaag heeft Plan-IT, naast het product Plan-IT Werkplaats, ook nog andere producten zoals Plan-IT Welkom, Plan-IT Online, Plan-IT Proefrit en Plan-IT Online op tijd. Als marktleider in werkplaatsplanning biedt Plan-IT dé sleutel tot maximale productiviteit in de werkplaats.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl