Nieuws

Auto Hoogenboom weer terug bij Plan-IT

09-02-2021

Na een korte periode van afwezigheid mogen wij Auto Hoogenboom opnieuw verwelkomen bij Plan-IT. Auto Hoogenboom is één van onze oudste relaties en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op, aldus Leon Wonnink accountmanager bij Plan-IT. Sinds januari 2021 is Auto Hoogenboom voortvarend van start gegaan met meerdere producten van Plan-IT voor een optimale werkplaatsafhandeling.

“Plan-IT is voor ons een vertrouwde partner en meerdere van onze andere systemen zijn complementair aan Plan-IT. Dat maakte de keuze om terug te keren bij Plan-IT een makkelijke voor ons”, aldus Auto Hoogenboom.

Met Auto Hoogenboom erbij bedient Plan-IT nagenoeg de gehele Volkswagen/Audi divisie in Nederland. In België werken ook alle VAG merken met Plan-IT, waardoor de internationale positie en ambities van Plan-IT alleen maar worden versterkt.

Auto Hoogenboom

Al meer dan 80 jaar is Auto Hoogenboom één en al mobiliteit in de regio Rotterdam Rijnmond. Auto Hoogenboom voert de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. Daarnaast heeft Auto Hoogenboom twee schadeherstelbedrijven waar je terecht kunt voor alle automerken, waarbij vervangend vervoer ook altijd geregeld wordt door middel van huurauto's. Kortom, een totale mobiliteitsoplossing.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl