Nieuws

Partnerschap Conneqtech en Plan-IT

Actuele gegevens voor vervangend vervoer meteen beschikbaar dankzij Conneqtech en Plan-IT International

04-07-2024

De actuele gegevens van een voertuig bij vervangend vervoer kunnen voortaan automatisch opgehaald worden. Dat kan dankzij een nieuwe koppeling tussen de hardware- en softwareoplossingen van Conneqtech en Plan-IT.

Wanneer een klant vervangend vervoer wil gebruiken, kan het autobedrijf nu de actuele kilometerstand en tankinhoud bekijken. De klant mag hier ook direct voor tekenen. Bij EV-modellen is het zelfs mogelijk om de batterij-inhoud op te halen voor de afrekening.

Dit scheelt in de praktijk enorm veel tijd, omdat verschillende controles nu snel en accuraat gedaan kunnen worden.  Zo hebben de autobedrijven meer tijd over en is de klant sneller op weg na het inleveren van het vervangende voertuig.

“Het is geweldig dat we met deze oplossing het autobedrijf en haar klanten tegelijkertijd kunnen helpen”, vertelt Patrick ten Berge, Business Lead voor Mobility bij Conneqtech. “Met onze trackingoplossingen wordt de bedrijfsvoering meer kostenefficiënt.”

“Bij Plan-IT krijgen we vaak verzoeken om te koppelen met aanbieders van automotive oplossingen. Deze koppeling met Conneqtech zorgt direct voor efficiency, wat het autobedrijf weer meer tijd oplevert voor andere zaken. Efficiency is iets wat wij met onze Plan-IT producten dagelijks bewerkstelligen. Kortom weer een mooie toevoeging, aldus Leon Wonnink, Sales Manager bij Plan-IT International”

Terug naar het overzicht