Plan-IT
Stories

Auto Dekker

Auto Dekker

De reactie op een zeer constructief bezoek van een van onze accountmanagers aan Auto Dekker met de vraag of zij als referentie zouden fungeren, is zelden zo enthousiast geweest.


René Groenendijk is sinds praktisch dag één gebruiker van Plan-IT. Sinds 2003 is hij aftersales manager van Auto Dekker. “Ik kan mij nog herinneren dat wij werkten met met een Modulex bord in de werkplaats. Het nadeel was dat iedereen dit kon misbruiken door zichzelf voorrang te geven of een moeilijke order te wisselen met een ander. Na een Plan-IT Werkplaats trial van 2 weken heb ik gelijk het oude bord van de muur gehaald."

Auto Dekker voert al geruime tijd het merk Suzuki en voert sinds enkele jaren ook met succes Peugeot. Met vestigingen in Spijkenisse, Oud-Beijerland en Hellevoetsluis is Auto Dekker een grote naam in Zuid-Holland. “Ik snap niet dat er nog autodealers zijn die met dit bord aan de muur werken. Plan-IT Werkplaats is in feite een kopie van dat bord, maar dan met nog veel meer voordelen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en legt zichzelf praktisch uit."

We waren aan het plannen met 4 personen toen we begonnen. Zonder tegenstribbelen kon ik het bord al na 2 weken neerhalen”, zegt René. Klanten van Auto Dekker kunnen op hun website hun afspraak inplannen bij de vestigingen naar hun keuze. “Het fijne aan Plan-IT is dat ik alle vestigingen goed in beeld kan krijgen. Je ziet in één oogopslag waar de kansen of bedreigingen liggen, waardoor ik tijdig de regie kan pakken.”

René’s antwoord op de vraag wat Plan-IT uniek maakt: “De samenwerking vanuit Plan-IT”. Welnu, deze aanvulling vinden we niet erg om te accepteren! Tot slot heeft René nog een advies voor zijn co-autodealers in de zaak die nog steeds het planbord aan de muur gebruiken: “Stop er gewoon mee. Plan-IT werkt beter, is professioneler, completer en de kans op fouten is een stuk kleiner. Dit komt uw relatie met uw klanten alleen maar ten goede.

We zijn overgestapt op een DMS met een eigen rooster ertussen. Maar als de raad van bestuur me zou dwingen om met dit schema te werken, zou ik overwegen om een ‚Äč‚Äčandere baan te zoeken.”

Kortom, Plan-IT Werkplaats zorgt niet alleen voor efficiënter plannen, maar ook voor meer tevredenheid bij medewerkers.

Terug naar Plan-IT Stories