Vinacles

Plan-IT en Vinacles werken intensief samen. In het nieuw ontwikkelde GMS 2Drive is de samenwerking gebaseerd op de aftersales. 

Geschikt voor de hele mobiliteitsbranche 

Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. 2Drive is modulair opgebouwd en daardoor geschikt voor de hele mobiliteitsbranche. Door de modulaire opbouw is de applicatie zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. 

Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web. Volledig cloudbased, modern in functionaliteit en look & feel. 

Zowel Vinacles als ook Plan-IT International hebben internationale ambities. Het product is meertalig opgebouwd en wordt, zoals men ook bij andere Plan-IT producten gewend is, voorzien van de gewenste taal. 

Internationale rol 

De integratie van de producten komt voort uit de gedeelde visie van beide ondernemingen waarbij internationalisatie een grote rol speelt. 

Het zijn niet enkel de dealerbedrijven, maar ook steeds meer garagebedrijven die, al dan niet binnen een formule verenigd, actief zijn of worden in de Europese markt. Daarbij komt ook steeds duidelijker naar voren, dat binnen Europa voor veel garagebedrijven nog een grote slag te maken is op het gebied van digitalisering en het gebruik van internet. 

Bezoek de website van Vinacles

Terug naar Partners

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl