Movelo

Movelo & Plan-IT

Movelo & Plan-IT zijn een samenwerking aangegaan om werkplaatsplanningen en het aanbieden van e-bikes als vervangend vervoer te vereenvoudigen.

De koppeling maakt het mogelijk om in bij het plannen van een werkplaatsafspraak te kiezen voor een e-bike als vervangend vervoer. Vervolgens wordt er een persoonsgebonden reservering geplaatst in de Movelo App waarmee de klant gegarandeerd een e-bike ter beschikking heeft en deze gemakkelijk kan openen en sluiten. Door deze integratie wordt het aanbieden van duurzaam en plezierig vervangend vervoer een fluitje van een cent! Zo kan de werkplaats zich bezighouden met de dingen die ertoe doen en kan de klant gemakkelijk gebruik maken van een mooie e-bike. Dit alles zonder manuele handelingen, sleutelbeheer, gebruikersovereenkomst (beschikbaar in de applicatie) of omkijken naar beschikbaarheid of het onderhoud van de fietsen. Jouw dealer locatie als innovatieve mobiliteitsaanbieder.

Over Movelo

Movelo biedt een all-in zakelijke e-bike oplossing met hoogwaardige e-bikes, oplaad en parkeeroplossingen en een deelsysteem met applicatie. We ontzorgen bedrijven door een hoog servicelevel te bieden waarbij de fietsen inclusief preventief onderhoud, reparaties en verzekering worden geleverd. Sinds haar oprichting in 2005 is Movelo uitgegroeid tot dé aanbieder van zakelijke e-bikes. 

Movelo staat voor milieuvriendelijke mobiliteit. Duurzaamheid is daarom een ​​integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Zo streven we ernaar aan de hoogste milieunormen te voldoen. En planten we een boom voor iedere 250 km die er op onze fietsen worden afgelegd.  

Movelo SHARE biedt een plug-and-play oplossing: E-bikes, smartphone-app én volledige service.

Meer weten? Wij komen graag in contact voor een vrijblijvende demo.

Telefoon:            +31 85 107 0000

      Email:            info@Movelo.nl

  Website:           https://www.movelo.nl/

Terug naar Partners

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl