Keyloop

Plan-IT is gecertificeerd partner van het internationale partner programma van Keyloop. De samenwerking is op het gebied van koppelingen tussen diverse DMS’en. 

API Integratie 

Door de certificering bij Keyloop kunnen naast alle Autoline gebruikers óók de EVA relaties een koppeling aangeboden worden via Keyloop. Met de API-koppeling tussen Plan-IT en het Keyloop DMS gaan we gezamenlijk voor de beste gebruikerservaring. 

Realtime koppeling 

Door de API integratie vindt er een naadloze, realtime koppeling plaats tussen Plan-IT en het Keyloop DMS. Aanpassingen op de DMS werkorder worden automatisch aangepast in Plan-IT en het wijzigen van de geplande datum en tijd in Plan-IT wordt ook automatisch aangepast in het DMS. Dit geldt zowel voor het DMS Autoline als EVA. 

Combinatie Plan-IT Werkplaats en Plan-IT Online 

Door de combinatie van Plan-IT Werkplaats en Plan-IT Online zijn Autoline én EVA gebruikers voorzien van dé optimale werkplaatsplanning. 

Vanuit de markt komen vaker geluiden dat de online module regelmatig aangepast dient te worden aan de werkelijke bezetting, maar dan met de hand. Dat is niet meer van deze tijd. Door Plan-IT Online eenmaal in te stellen, wordt de werkelijke bezetting online weergegeven.  

Bezoek de website van Keyloop

Terug naar Partners

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl