Wordt Plan-IT Partner

Binnen Plan-IT kennen wij het Plan-IT Partner Program. Als Plan-IT Partner krijg je toegang tot alle Plan-IT klanten van Nederland waarmee je kunt gaan koppelen. Ervaar de voordelen van ons partnernetwerk en word Plan-IT Partner. Ontdek nieuwe mogelijkheden en ervaar de groeimogelijkheden. 

Wordt Plan-IT Partner

Partnerschappen op internationaal niveau voor Plan-IT

Voordelen van het Plan-IT Parnternetwerk

Bied klanten een integratie die optimalisatie en kwaliteit biedt
Deel en beheer naadloos data tussen onze systemen
Vergroot je business en groei binnen nieuwe markten
Plan-IT

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Wanneer je Plan-IT Partner wordt krijg je toegang tot een groot partnernetwerk van diverse Plan-IT Partners waarbij je de mogelijkheid krijgt tot het delen van jouw producten en services binnen dit partnernetwerk. Met support van Plan-IT en onze ervaringen binnen het netwerk en de automotive heb je de mogelijkheid tot groeien en toegang tot data.

Ervaar de groeimogelijkheden

Samenwerken met Plan-IT bied je de mogelijkheid om te groeien. Met onze collaboratieve aanpak en een gedeelde visie kunnen we samen innovatie en groei stimuleren en nieuwe maatstaven zetten binnen de automotive. Maak gebruik van ons uitgebreide klantenbestand en partnernetwerk, verkrijg waardevolle marktinzichten en maak gebruik van onze toonaangevende middelen en support.

Naadloze integratie

Integreer jouw oplossing met die van ons. Onze APIs en technologische infrastructuur zorgen voor een naadloze integratie, uitwisseling van data en gestroomlijnde workflows, waardoor je extra waarde kunt leveren aan onze gezamenlijke klanten.

Gecertificeerde kwaliteit

Met onze Partner ID onderscheid je je als een vertrouwde aanbieder, waardoor je jezelf onderscheid van de concurrentie en deuren opent naar nieuwe zakelijke kansen en groeimogelijkheden.

Mercedes-Benz auto's in de showroom van een klant

Hoe wordt je Plan-IT Partner

Als je onderdeel wilt uitmaken van het Plan-IT Partner Program richten we eerst een testomgeving voor je in waar je op kunt koppelen. Zodra deze testomgeving klaar is en de koppeling gemaakt is kun je daarop gaan bouwen. Het waarborgen van het vertrouwen van onze klanten is van groot belang. Om dit te garanderen, voeren we een partnerproces uit voordat we nieuwe partners aansluiten. Uiteraard ontvang je tijdens dit proces volledige support vanuit onze Plan-IT Supportafdeling. Na succesvolle afronding van dit traject ontvang je onze Plan-IT Partner ID en word je meegenomen in onze communicatie als Plan-IT Partner. Ons partnerproces 

Bekijk integratiemogelijkheden
Opzetten testomgeving
Testen van integratie tussen onze systemen
Ontvang je Plan-IT Partner ID na succesvolle afronding

Partner Stories

Partner worden?
Neem contact met ons op

Wordt partner van Plan-IT

Bedrijfsnaam