Hét digitale plansysteem dat onmisbaar is in uw werkplaats

Plan-IT Werkplaats is een werkplaatsplanner die onmisbaar is voor uw bedrijfsproces. Alle werkplaatsafspraken worden in één handig planbord weergegeven, zo behoudt u altijd het overzicht. De werkplaatsplanner, Plan-IT Werkplaats, is volledig naar eigen wens in te richten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gemakkelijk afspraken aan te passen of te verplaatsen, monteurs te wijzigen en in één oogopslag de status van elke afspraak te zien. 

Vraag demo aan Brochure aanvragen

Plan-IT Werkplaats

Het digitale plansysteem voor uw werkplaats

Flexibel in het beheren van afspraken

Werkplaatsafspraken zijn flexibel te beheren waardoor u optimaal gebruik kunt maken van monteurs en hun tijd. Geen verloren kwartiertjes meer of werkzaamheden die niet af komen door dubbele boekingen.

Afspraakbevestiging via e-mail & SMS

Maak gebruik van afspraakbevestiging via e-mail en SMS. Door middel van de SMS-module zijn klanten gemakkelijk te bereiken en door middel van de vervangend vervoer module kan het nodig vervangend vervoer geregeld worden.

Koppelbaar met vrijwel elk DMS

Plan-IT Werkplaats is te koppelen met vrijwel elk DMS. We bieden hoge kwaliteit service en staan altijd open voor nieuwe suggesties ter ontwikkeling van ons product.

Altijd overzicht in de werkplaatsplanning 

Al uw werkplaatsafspraken worden in één handig planbord weergegeven waardoor u altijd het overzicht behoudt. Het is mogelijk om gemakkelijk afspraken aan te passen, te verplaatsen, monteurs te wijzigen en in één oogopslag  de status van elke afspraak te zien.

Vervangend vervoer regelen mogelijk

Binnen Plan-IT Werkplaats hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om vervangend vervoer gemakkelijk en overzichtelijk te regelen en te overzien.

Mogelijkheid tot volledige hosting via Remote App

Via de Remote App bieden wij u de mogelijkheid om uw Plan-IT Software te laten hosten door JDS Bedrijfsautomatisering in Venray, ons zusterbedrijf en expert in automatisering en hosting.

Beschikbare modules

  • Plan-IT Bandenwissel
  • Afspraakbevestiging
  • Vervangend vervoer
  • Dagplanning
  • SMS
Sales Manager Leon Wonnink op de webpagina van Plan-IT Werkplaats

Benieuwd of Plan-IT Werkplaats ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze specialisten!

contact@plan-it.nl  +31 (0)85 2362500

Probeer de Plan-IT Werkplaats nu 30 dagen gratis!

Benieuwd of Plan-IT Werkplaats uw aftersales een boost kan geven, en wilt u alvast kennis maken met onze software? Download dan nu de actuele versie van het product en probeer het uit

  • Geschikt voor kleine tot grote bedrijven
  • Koppelt met vrijwel elk DMS
  • Eenvoudig in gebruik

Download de 30 dagen demo versie

Bedrijfsnaam

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep