HÉT ONMISBARE PLANSYSTEEM VOOR UW WERKPLAATS

Plan-IT Werkplaats is een digitaal plansysteem, essentieel voor uw werkplaats. Alle werkplaatsafspraken worden weergegeven in één overzichtelijk scherm. U kunt eenvoudig het overzicht behouden in uw werkplaats en eenvoudig afspraken aanpassen en verplaatsen, medewerkers wijzigen en de status in één oogopslag inzien. U kunt afspraken flexibel beheren. 

Vraag demo aan Brochure aanvragen

Plan-IT Werkplaats

Het digitale plansysteem voor uw werkplaats

Behaal meer rendement op jaarbasis 

Met Plan-IT Werkplaats bent u flexibel in het beheren van werkplaatsafspraken, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van uw medewerkers en hun tijd. Geen verloren kwartiertjes meer, geen medewerkers die niets staan te doen of werkzaamheden die niet gereed zijn door dubbele boekingen.  

Plan-IT Werkplaats is een digitaal planbord dat speciaal is ontwikkeld voor het (in)plannen en beheren van afspraken in de werkplaats. Het maakt de ‘klussen’ in de werkplaats inzichtelijk en laat zien hoe uw organisatie optimaal kan presteren. Met het digitale planbord behaalt u absoluut meer rendement in de vorm van meer geplande uren, meer onderdelen en meer omzet!  

Alle werkplaatsafspraken worden in één handig planbord weergegeven, waardoor u overzicht behoudt. U kunt gemakkelijk afspraken aanpassen en verplaatsen, de monteur wijzigen en in één oogopslag de status van elke afspraak zien. Tevens is het mogelijk om vervangend vervoer gemakkelijk en overzichtelijk te regelen en te overzien. 

 • 2-10 % meer rendement op jaarbasis 
 • Flexibel afspraken beheren 
 • Overzicht in de werkplaatsplanning 
 • Vervangend vervoer regelen mogelijk 

Eenvoudige werkplaatsplanning voor uw organisatie 

Het digitale planbord is door de logische structuur en de vormgeving eenvoudig in gebruik, zowel op de werkvloer als in het directiekantoor. Het is een digitale versie van het -voor u bekende- handmatige planbord, maar dan vanaf elke werkplek inzichtelijk.  

Plan-IT Werkplaats is te koppelen met vrijwel elk DMS. We werken met diverse partners samen, daarom bieden we veel extra mogelijkheden op het gebied van design en implementatie. Via de Remote App is het mogelijk om uw Plan-IT software te laten hosten door JDS bedrijfsautomatisering, ons zusterbedrijf en expert in automatisering en hosting.  

 • Vanaf elke werkplaats inzicht in de werkplaatsplanning 
 • Koppeling met vrijwel elk DMS 
 • Diverse mogelijkheden op het gebied van design en implementatie 

Waarom kiezen voor Plan-IT Werkplaats? 

Het zal u niet ontgaan dat succes afhangt van het correct en tijdig naleven van afspraken. Met Plan-IT Werkplaats komt u elke afspraak met uw klanten stipt na. U en uw klanten ontvangen een afspraakbevestiging per mail en een afspraakherinnering per SMS. U voorkomt dubbele afspraken, overbelasting op uw werkplaats of vervangvoertuigen die niet beschikbaar zijn. U heeft direct realtime inzage in de capaciteit en beschikbaarheid van de medewerkers in alle vestigingen. Daarnaast heeft u ook overzicht op interfiliaal niveau: wanneer bij u de werkplaats vol is, kunt u snel zien of er bij een ander filiaal nog ruimte is.  

 • Voorkom dubbele afspraken 
 • Inzicht op interfiliaal niveau 
 • Flexibel in te richten naar eigen processen 

Aanvullende modules voor uw werkplaatsplanning 

Onze aanvullende modules kunt u extra inzetten. Zo kunt u gebruik maken van de Afspraakbevestiging-module om klanten direct op de hoogte te brengen van de gemaakte afspraak, de SMS-module om uw klanten te bereiken en de Vervangend Vervoer-module om het nodige vervangend vervoer te regelen. Maak de klantervaring in uw werkplaats compleet met onze aanvullende modules en geef uw klanttevredenheid een boost.   

 • Bandenwissel-module 
 • Vervangend Vervoer-module 
 • SMS-module 
 • Dagplanning-module 
 • Afspraakbevestiging-module