Persoonlijke begroeting bij binnenkomst in de werkplaats

Plan-IT Welkom is de perfecte aansluiting op uw klantgerichte aftersalesproces. Het laat de afspraken en status van de werkzaamheden uit Plan-IT Werkplaats zien. Plan-IT Welkom is volledig naar eigen wens in te richten. Om Plan-IT Welkom in te kunnen zetten in uw werkplaats, heeft u wel Plan-IT Online, Plan-IT Werkplaats en de CRM API nodig. 

Contact opnemen Brochure aanvragen

Plan-IT Welkom

De perfecte aansluiting op uw klantgerichte aftersalesproces

Begroet, begeleid en houd klanten op de hoogte

Het digitale welkomstbord kunt u inzetten om klanten persoonlijk te begroeten bij binnenkomst in de werkplaats, binnenkomende klanten gestroomlijnd naar de juiste balie te begeleiden en wachtende klanten op de hoogte te houden van de status van hun auto.

Personaliseer het bord met speciale aanbiedingen

Plan-IT Welkom laat de afspraken uit Plan-IT Werkplaats zien met de status van de werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk om op het digitale bord aanbiedingen en/of reclame te laten zien, het actuele weer te vertonen of het meest recente nieuws. Het is mogelijk het bord naar eigen wens in te richten en te beheren.

AVG-proof

In het kader van de AVG-wetgeving is het mogelijk om bepaalde informatie wel of niet te tonen op het welkomstbord, afhankelijk van de afspraken of toestemming die u van uw klanten heeft.

Benieuwd of Plan-IT Welkom ook iets voor uw bedrijf is?

Neem contact op met een van onze specialisten!

contact@plan-it.nl  +31 (0)85 2362500

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep