Verwelkom klanten via een digitaal welkomstbord met Plan-IT Welkom

Plan-IT Welkom is de perfecte aanvulling op uw klantgerichte aftersalesproces. Met een persoonlijke boodschap bij binnenkomst voelen klanten zich welkom in uw werkplaats. Het is mogelijk om afspraken en de status van de werkzaamheden te zien. Plan-IT Welkom is volledig naar eigen wens in te richten. Om het in te kunnen zetten in uw werkplaats, heeft u Plan-IT Online, Plan-IT Werkplaats en onze CRM API nodig.  

Contact opnemen Brochure aanvragen

Plan-IT Welkom

De perfecte aansluiting op uw klantgerichte aftersalesproces

Begroet en begeleidt uw klanten  

Het digitale welkomstbord is in te zetten om uw klanten persoonlijk te begroeten bij binnenkomst in de werkplaats, binnenkomende klanten gestroomlijnd naar de juiste balie te begeleiden en wachtende klanten op de hoogte te houden van de status van hun auto. 

Het is ook mogelijk om op het digitale bord aanbiedingen en reclame, het actuele weer of het meest recente nieuws te tonen. U kunt het bord volledig naar eigen wens inrichten en beheren. Op deze manier verhoogt u het serviceniveau en de klanttevredenheid.   

  • Begroet en begeleid klanten  
  • Personaliseer het welkomstbord  
  • Multifunctioneel 
  • Een extra contactmoment met uw klanten 

Geheel AVG-proof 

Verhoog de klanttevredenheid direct bij binnenkomst en geef uw klanten persoonlijke aandacht. In het kader van AVG is het mogelijk om bepaalde informatie wel of juist niet te tonen op het welkomstbord. Dit is afhankelijk van de gemaakte afspraken en toestemming van uw klant. U kunt dit zelf inrichten waardoor u volledig aan de AVG-privacywetgeving kunt voldoen.  

  • AVG-proof 
  • Hogere klanttevredenheid 
  • Uitstekende service 

Snel aan de slag met het digitale welkomstbord 

Voor Plan-IT Welkom hoeft u alleen te beschikken over een internetaansluiting en een scherm. Dat is alles! Met een Smart TV bent u zelfs in één keer klaar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over onderhoud van de software. Plan-IT Welkom draait in de cloud en wij zorgen ervoor dat u altijd gebruik maakt van de meest actuele versie. Uiteraard met de Plan-IT kwaliteit die u van ons gewend bent. 

Benieuwd of Plan-IT Welkom ook iets voor uw bedrijf is?

Download onze brochure (bovenaan de pagina) voor meer informatie over de mogelijkheden van Plan-IT Welkom of neem vrijblijvend contact met ons op. 

contact@plan-it.nl  +31 (0)85 2362500

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep