Plan-IT
Stories

Auto Dekker

Businesscase

René Groenendijk


René Groenendijk is Plan-IT gebruiker van het eerste uur. Sinds 2003 stuurt hij als Aftersales Manager zijn medewerkers aan onder fervent gebruikmaking van Plan-IT Werkplaats. "Ik kan het me nog herinneren, dat wij met zo'n Modulex planbord aan de muur werkten. Het nadeel was dat iedereen het kon misbruiken. Zijn opdracht voorrang geven, of een vervelender karwei bij een collega zetten. Na 2 weken "proefdraaien" met Plan-IT Werkplaats heb ik het Modulex-systeem meteen van de wand gehaald."

Auto Dekker voert al geruime tijd het merk Suzuki en sinds enige jaren tevens succesvol Peugeot. Met vestigingen in Spijkenisse, Oud-Beijerland en Hellevoetsluis vormt Auto Dekker een begrip in Zuid-Holland. "Ik begrijp niet, dat er nog autobedrijven zijn die werken met zo'n planbord aan de muur. Plan-IT Werkplaats is eigenlijk gewoon een kopie van dat planbord, alleen met veel meer voordelen. Het is echt eenvoudig in gebruik en wijst eigenlijk zichzelf.

We planden met 4 mensen toen we startten. Zonder weerstand kon ik het oude planbord al na 2 weken van de muur schroeven", aldus René. Klanten van Auto Dekker kunnen via de website een afspraak inplannen bij de vestiging naar keuze.

Doordat Plan-IT Werkplaats hieraan gekoppeld kan worden, ziet de klant direct wanneer er tijd is in de werkplaats. "Het mooie van Plan-IT is ook, dat ik over de vestigingen heen kan kijken. Je ziet in één oogopslag waar de kansen en de bedreigingen zitten. Zo kan ik tijdig bijsturen waar dit nodig is."

Op de vraag, wat Plan-IT voor hem uniek maakt, antwoordt René met een welgemeende knipoog: "De medewerking van JDS." Zo'n compliment nemen wij graag ter harte. Om als laatste toe te voegen, heeft René nog een advies voor zijn collega dealers, die nog met een planbord aan de muur werken: "Stop daarmee. Plan IT is fijner, beter, professioneler, completer en de kans op fouten is heel veel minder. Dit komt je relatie met je klant alleen maar ten goede.

Wij zijn tussendoor overgestapt op een ander DMS met een eigen "planning". Als directie mij zou dwingen met die "planning" te gaan werken, dan overweeg ik om ander werk te gaan zoeken, want zo slecht is het andere, en zo fijn werkt Plan IT."

Kortom, Plan-IT Werkplaats zorgt niet alleen voor het beter en efficiënter inplannen van afspraken, maar ook voor tevreden medewerkers.

Terug naar Plan-IT Stories

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep