De ideale ondersteuning voor uw sales

Het komt waarschijnlijk nooit voor dat u een auto verkoopt zonder dat de klant een proefrit gemaakt heeft. Belangrijk dus, om alle proefritten overzichtelijk te hebben. Met de online proefrit planner van Plan-IT behoudt u dit overzicht. Klanten teleurstellen is verleden tijd: u ziet eenvoudig welke auto’s wanneer beschikbaar zijn.

Brochure aanvragen Proefrit Demo

Plan-IT Proefrit

Verhoog de verkoopcijfers van uw voertuigen

Online planner voor proefritten 

Plan-IT Proefrit is dé online planmodule die u inzet om proefritten voor nieuwe auto’s en occasions te beheren. Het systeem is gemakkelijk te integreren in uw website, het is als het ware het aanvraagformulier op uw website. Voorkom dubbele boekingen of teleurstellingen en biedt uw klanten de mogelijkheid om 24/7 zelf online een proefrit te plannen op een gewenst moment.  

  • Rijbewijs controle mogelijk 
  • Eenvoudig te integreren in uw website  

Proefritten beheren 

Plan-IT Proefrit is een volledige webmodule waarbij het mogelijk is om vanuit een koppeling de in aanmerking komende auto’s in het programma te importeren. U bepaalt zelf welke auto's voor een proefrit in aanmerking komen. Hierbij heeft u de volledige controle. Zo hoeft u niet alle auto’s handmatig in te vullen. In het programma houden we rekening met de beschikbaarheid van de auto, de vestiging waar de auto staat en is het tevens mogelijk om een rijbewijs controle toe te voegen. Het gehele systeem werkt via een API, dit zorgt ervoor dat de lay-out volledig naar eigen wens kan worden vormgegeven. 

U weet welke klanten interesse hebben in welke auto’s. Zo kunt u ervoor zorgen dat deze auto's gereed zijn en schakelen wanneer de auto verkocht wordt. Zowel u als de klant ontvangen een bericht van de gemaakte proefrit afspraak. Met Plan-IT Proefrit bespaart u tijd, bent u flexibeler in uw handelen naar de klant toe en u verhoogt de conversie.  

  • Volledige webmodule met koppeling 
  • Bespaar tijd 
  • Verhoog de conversie 

Plannen van een proefrit 

De klant selecteert de vestiging en de auto en ziet vervolgens of de auto beschikbaar is. De beschikbaarheid van de auto’s kunt u gemakkelijk zelf instellen. De gemaakte afspraak komt binnen bij de desbetreffende vestiging en kan zelfs gekoppeld worden aan een verkoper, die vervolgens op de hoogte wordt gebracht van de gemaakte afspraak. Desgewenst komt deze afspraak ook in uw Lead Management Systeem (LMS). De klant ontvangt een bevestiging via e-mail of SMS.  

  • Afspraakbevestiging per e-mail & SMS 
  • Eigen beheer van de online agenda 
  • Automatische koppeling aan verkoper mogelijk 

Benieuwd of Plan-IT Proefrit ook iets voor uw bedrijf is?

Download onze brochure (bovenaan de pagina) voor meer informatie over de mogelijkheden van Plan-IT Proefrit of neem vrijblijvend contact met ons op. 

contact@plan-it.nl  +31 (0)85 2362500

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep