Over ons

Al in 2000 is de allereerste versie van Plan-IT Werkplaats op de markt gebracht. Toen nog een eenvoudige, digitale weergave van het grote analoge planbord dat we in elke werkplaats wel hebben gezien vroeger. In de basis is Plan-IT Werkplaats nog steeds de digitale versie van dat planbord, maar door de jaren heen hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Betere weergave, meer features, meer koppelingen, meer mogelijkheden!

Met als aanvullende producten zoals Plan-IT Online, Plan-IT Welkom en Plan-IT Proefrit, is Plan-IT uitgegroeid tot een veelomvattend programma met mogelijkheden om zowel de aftersales als de sales te ondersteunen met uitstekende planning.

Niet alleen op de Nederlandse markt is Plan-IT inmiddels uitgegroeid tot autoriteit in werkplaatsplanning, ook buiten de Nederlandse grenzen is de aanwezigheid zichtbaar. We streven er naar Plan-IT altijd up-to-date te houden en luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Onze communicatie met onze klanten hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan en zullen altijd meedenken naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden! Wij lossen tenslotte problemen op waar het autobedrijf tegenaan loopt.

Plan-IT Werkplaats op de PC. Op de achtergrond de showroom van het autobedrijf
Plan-IT medewerkers aan het werk aan de software achter het digitale plansysteem

Missie

Het belang van een efficiënte planning in de werkplaats onderkennen we allemaal, maar hoe bereiken we nu de optimale planning om efficiëntie, klanttevredenheid en klantenbinding te verhogen? Daar komt Plan-IT in beeld!

Het is onze missie om met onze softwareprogramma’s werkplaatsen de handvatten te geven om hun planning te optimaliseren, een beter overzicht te geven in de werkplaats en hun sales en aftersales te ondersteunen. Een betere planning betekent geen loze kwartiertjes meer, meer rust in de werkplaats, flexibeler acteren en daardoor ook meer tevreden klanten. Er kunnen meer uren verkocht worden, daardoor ook meer onderdelen en u maakt daarmee ook meer omzet.

Ons doel is dan ook hét plansysteem binnen de automotive te worden. We hebben de kennis, de ervaring, de klantgerichtheid en de drive.

Laat het plannen maar aan Plan-IT over, dat is ons vakgebied!

Internationale ambities

Niet alleen op de Nederlandse markt is Plan-IT inmiddels uitgegroeid tot autoriteit in werkplaatsplanning, ook in Europa en buiten de Europese grenzen is de aanwezigheid zichtbaar. Plan-IT International ondersteunt haar klanten inmiddels al in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland

Onze kernpunten:

  • Luisteren naar de markt
  • Direct vertalen naar oplossingen
  • Snelle en adequate helpdesk
Mercedes-Benz auto's in de showroom van een klant

Certificeringen

Mercedes OAB
Volvo OAB
Keyloop
Mercedes OAB
Volvo OAB
Keyloop
Sales Manager Leon Wonnink op de webpagina van Plan-IT Werkplaats

Benieuwd of Plan-IT uw sales en aftersales ook kan optimaliseren?

Neem contact op met een van onze specialisten!

contact@plan-it.nl  +31 (0)85 2362500

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep