Nieuws

Plan-IT als eerste in de Benelux Mercedes Online Booking-gecertificeerd

15-05-2019

Plan-IT is nu officieel door Daimler AG gecertificeerd om te mogen koppelen met de systemen van Daimler/Mercedes-Benz. Deze koppeling zorgt voor een naadloze verbinding met het door Daimler AG Systems ontwikkelde Online Appointment Booking (online afspraken), waardoor plannen nog efficiënter werkt voor de berijder. Iets om trots op te zijn, want Plan-IT is de eerste in de Benelux die deze certificering behaald heeft.

Als expert in planning voor de merkdealer is Plan-IT altijd op zoek naar waardevolle partners. Zo werkt Plan-IT al samen met alle DMS-en op de Nederlandse markt en hebben ze ook andere samenwerkingen opgestart om de merkdealer het plannen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Nu hoort daar Daimler/Mercedes-Benz ook bij.

Na een maandenlang traject om de goedkeuring van Daimler AG te behalen, heeft Plan-IT eind vorige maand het verlossende woord te horen gekregen. “Het was een intensief testtraject”, vertelt Rogier Meijer, productmanager van Plan-IT. “Om officieel de online boekingen te mogen doen voor Daimler/Mercedes-Benz, hadden we deze certificering nodig. Wij zijn echter het eerste bedrijf in de Benelux dat dit behaald heeft, er waren dus geen gebaande paden om te bewandelen.”

Wat betekent dit nu? “Dat we officieel met alle Daimler/Mercedes-Benz dealers een zakelijke band mogen opbouwen”, beantwoordt Leon Wonnink, accountmanager van Plan-IT. “We zijn geautoriseerd om binnenkomende afspraken te ontvangen en te koppelen met het Daimler AG System Online Appointment Booking via de Appointment Booking API. Een aantal moeilijke woorden, maar het betekent eigenlijk dat we met Plan-IT mogen communiceren met hun systeem, zodat werkplaatsafspraken nog efficiënter gepland kunnen worden”.

Dat betekent dat de diensten van Plan-IT nu officieel ondersteund worden door de software van Daimler/Mercedes-Benz en een koppeling dus naadloos gecreëerd kan worden. “De eerste Plan-IT klanten binnen ons Mercedes-Benz cluster hebben al zeer positief gereageerd en zijn blij, dat zij via deze koppeling nu ook kunnen communiceren via Mercedes met hun consumenten”, voegt Leon Wonnink toe. Effectief en efficiënt plannen is nu ook voor Daimler/Mercedes-Benz binnen handbereik met Plan-IT!

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep