Nieuws

MivarGroup en Plan-IT International gaan strategisch samenwerken in het nieuwe GMS Driver

08-04-2021

MivarGroup lanceert in de komende weken de volgende generatie van haar Garage Management Systeem Driver. Hierin is de nieuwste planningstool Plan-IT Werkplaats Web van Plan-IT International geïntegreerd.

Het totaal vernieuwde Driver is een volledige cloudbased oplossing, die de nieuwe standaard zet in de markt voor Garagemanagementsystemen.

Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. Driver is modulair opgebouwd en daardoor geschikt voor de hele mobiliteitsbranche. Door de modulaire opbouw is de applicatie zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web. Volledig cloudbased, modern in functionaliteit en look & feel.

Zowel MivarGroup als ook Plan-IT International hebben internationale ambities. Het product is meertalig opgebouwd en wordt, zoals men ook bij andere Plan-IT producten gewend is, voorzien van de gewenste taal.

De integratie van de producten komt voort uit de gedeelde visie van beide ondernemingen waarbij internationalisatie een grote rol speelt.
Het zijn niet enkel de dealerbedrijven, maar ook steeds meer garagebedrijven die, al dan niet binnen een formule verenigd, actief zijn of worden in de Europese markt. Daarbij komt ook steeds duidelijker naar voren, dat binnen Europa voor veel garagebedrijven nog een grote slag te maken is op het gebied van digitalisering en het gebruik van internet.

Mivar Group B.V. is gevestigd aan de Buskesdries 9 te Andelst en is als softwareleverancier continu bezig met het ontwikkelen van (web)applicaties ten behoeve van de internationale mobiliteitsbranche. Naast Driver ook uitgever van MiCheck en datadiensten. Mivar Group BV is sinds maart 2019 onderdeel van data solutions provider CarTalk International. Voor nadere informatie, stuur uw reactie naar info@mivar.nl.

Plan-IT International B.V. is gevestigd aan het Keizersveld 25 te Venray en is als ICT-onderneming volledig gefocust op het ontwikkelen, leveren en beheren van oplossingen voor planningsvraagstukken binnen de internationale markt van retail automotive bedrijven. In deze sector is zij actief in sedert 2000 en ondersteunt ze haar klanten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor nadere informatie, stuur uw reactie naar contact@plan-it.nl.

Terug naar het overzicht

Adres

Keizersveld 25
5803 AM Venray

Postbus 5053
5800 GB Venray

OPENINGSTIJDEN

Ma-Do: 8:00 - 17:30
Vr: 8:00 - 16:30

Contact

+31 (0)85 2362500

contact@plan-it.nl

Plan-IT International is onderdeel van de Vitruviusgroep