Nieuws

Air New Zealand. De eerste samenwerking en verkoop buiten de grenzen van Europa

Plan-IT International goes ‘down under’

05-10-2021

Plan-IT International heeft onlangs haar netwerk van partners en distributeurs uitgebreid door haar  eerste partnership buiten de grenzen van Europa te realiseren. Wij verwelkomen Systime, onderdeel van Auxo, als nieuwe partner voor Nieuw-Zeeland en Australië.

Systime was al enige tijd op zoek naar een partner die een product voor werkplaatsplanning, inclusief online boeking voor werkplaatsafspraken in een Autoline-omgeving, in de markt beschikbaar heeft. Via het partnerprogramma van Keyloop zijn zij met Plan-IT International in contact gekomen.

Inmiddels heeft dit contact geleid tot een partnership tussen beide partijen en levert Systime sinds 1 september 2021 als Plan-IT distributeur aan haar Autoline-klanten de producten van Plan-IT International. De eerste klant voor Plan-IT International is de dealerorganisatie van Blackwells die in de komende weken, met haar vestiging Isuzu, overschakelt naar Plan-IT Werkplaats in combinatie met Plan-IT Online.

Blackwells

Blackwells is gevestigd in Christchurch Nieuw-Zeeland. Sinds 1923 staat de naam Blackwells synoniem voor 'the great New Zealand driving experience' en groeide uit tot een van de grootste onafhankelijke autobedrijven in Nieuw-Zeeland. Onder Blackwells vallen een aantal grote namen zoals; Mazda, Holden, HSV en Isuzu Commercial Trucks.

Systime/Auxo 

Auxo is met haar oplossing Systime gevestigd in Auckland, Nieuw-Zeeland. Systime is de leverancier van het DMS Autoline in Nieuw-Zeeland, Australië en een aantal omliggende eilanden. Naast Systime heeft Auxo nog twee softwareoplossingen op de markt, SAM en Orion.

Plan-IT International

Plan-IT International is gevestigd aan het Keizersveld 25 te Venray en is als ICT-onderneming volledig gefocust op het ontwikkelen, leveren en beheren van oplossingen voor planningsvraagstukken binnen de internationale markt van retail automotive bedrijven. In deze sector is zij actief sedert 2000 en ondersteunt ze haar klanten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Terug naar het overzicht